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Par 3°6 blog le 5 December 2013 à 11:13
INGREDIENTS
-6 pommes de terre moyennes, coupées en 8 quartiers chacune
-1 tasse 1/2 de farine tout usage non blanchie
-deux c. à soupe de fécule de mais
-une c. à café de sel
-une 1/2 c. à café de levure
-250 mL de bière blonde (1 tasse)
-675 g de filets d'aiglefin (ou morue ou turbot), coupés en deux sur la longueur
-sel et poivre
-huile pour la friture
PREPARATION
1. Préchauffer l'huile de la friteuse à 180 °C. Déposer une grille sur une plaque
Préchauffer le four à 100 °C pour réserver les frites au four pendant la cuisson du poisson.
2. Plonger les pommes de terre dans l'eau tiède pour enlever l'amidon.
Egoutter et assécher les pommes de terre dans un linge propre.
3. Frire les pommes de terre environ 8 min ou jusqu'à ce qu'elles soient tendres et légèrement dorées. Egoutter les frites et les déposer sur la grille. Laisser tiédir.
4. Dans un bol, mélanger 1 tasse de farine, la fécule, le sel et la levure.
Ajouter la bière graduellement en fouettant jusqu'à ce que le mélange soit lisse et homogène. Réserver.
5. Remettre les pommes de terre dans la friteuse et cuire trois à quatre minutes jusqu'à ce qu'elles soient dorées.
Retirer de la friteuse et égoutter sur la plaque.
Saler et réserver au chaud.6. Saler et poivrer les morceaux de poisson et les plonger dans le reste de la farine.
Secouer pour en retirer l'excédent. Plonger ensuite chaque morceau dans la pâte à frire et bien enrober.
Egoutter et frire, quelques secondes à la fois, en secouant le panier de la friteuse pour éviter qu'ils ne collent au fond. Cuire environ 5 min.
Retirer le poisson et laisser égoutter sur une grille.
Voilà, c'est terminé !!
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Par 3°6 blog le 16 November 2013 à 16:54
Ingredients:
- 6 cups of Rice crispies
- 60 gr of butter
- 300 gr of "chamalows"
Preparation:
In a large pot, mel
t the butter
Add the chamallows to the butter
Mix the melted chamallows and the butter together
Add the rice crispies slowly
Stir the crispies until they are well coated with the melted chamallows
With a buttered knife or spatula, put the mixture into a flat glass dish
Make the mixture as flat as possible
Let it cool for 15 minutes
Cut and serve
Enjoy !!
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Par 3°6 blog le 26 September 2013 à 17:41
The "Millionaire Shortbreads "
Recipe for millionaire shortbread square pan 21X21 :
shortbread :
-60g sugar
- 120g salted butter
- 180g of flour
caramel :
Blonde - 150g brown sugar
25g of honey -
- 175g of butter
-1 Can of sweetened condensed milk ( 397g )
-1 / 4 teaspoon salt
200g - tempered milk chocolate ( or not but it's nice ... !)
Preheat oven to 180 ° C.
Put the soft salted butter and sugar in a bowl.
Mix well to get some sort of cream
Add flour
Mix well and bring the dough into a ball without working the dough excessively.Put the ball in a mold lined with parchment paper 21x21cm .
Spread evenly by hand, then with the back of a tablespoon .
Bake for 25 minutes. For shortbreads nature, i leave the pretty white paste, but here I prefer the color slightly. It must therefore be gold on top.Prepare the caramel by putting the blond cane sugar ( a very soft blond or brown sugar sugar) , salt and butter in a saucepan.Add honey .
Put on low heat and bring to a boil . Boil 3-4 minutes.
Add the sweetened condensed milk box .
Mix well and allow 8-10 minutes from the boil over low heat, stirring constantly .
For the caramel over the cooked pasta .
Let cool completely then chill two hours before putting the chocolate.
Melt chocolate in double boiler or microwave .
For the tempered chocolate caramel.
Distribute the chocolate or spatula for small waves on top or moving the mold to have a smooth surface
When the chocolate begins to take but it is not yet drive ( ten minutes after payment ) , cut units with a well cutting blade 16 shares .
Store in airtight container.
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Par 3°6 blog le 26 September 2013 à 12:14
Ingredients :
For 10 Cupcakes
The cake :
2 eggs , 100g of sugar , 120g of flour , baking powder , 120g of melted butter , 100g of chocolate ( black or milk ).
The glazing :
125g soft butter(especially not melted ) , 3 cups of coffee of icing sugar , 1cc of vanilla extract, the colouring agent ( blue , red , green , yellow , pink ... ).Preparation:
Cake :
1. Preheat the oven has 180 °
2. Beat the eggs and the sugar .
3. Add the flour and the baking powder .
4 . Melt the butter and the chocolate together in the bath marries and to add to the mixture.
5 . Mix
6. Fill(perform) every individual mold in 2/3 and no higher.
7. Put in the oven for 25 has 30 minutes.
Glazing:
1. Beat the soft butter, the icing sugar, the vanilla extract and the colouring agent in a robot.
2. Let cakes cool and put the glazing in the refrigerator during 15 minutes
3. Apply the glazing to cakes and put the decorations of your choice above.
The End !
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